[...] wchodzą mi te "czerwone" - pomidorowa, barszcz :-) czasem z odrobiną makaronu. Soja - wciągnąłem kiedyś niemal paczkę białka sojowego. Na początku było spoko, ale potem ten smak mi przeszkadzał.. Kostka tofu co jakiś czas - nie powinna zaszkodzić. Z takich większych zmian które wprowadziłem to: - nie pichcę tyle wieprzowiny na rzecz kurczaka.. [...]
[...] i inne źródła białka pochodzące z pokarmu, nie są w stanie zjeść takiej ilości jaką powinni. Dodatkowo odżywka ma swoich zwolenników wśród łasuchów, bowiem dostęp do wielu smaków tego suplementu może stanowić świetną alternatywę do wykonania „czegoś słodkiego do kawy” albo po prostu dodać słodyczy do śniadaniowej owsianki czy omleta. Jakie są [...]
[...] regeneracji. Koncentrat białka serwatkowego z powodzeniem więc może stanowić stały element diety, który jakością nie odbiega od białka zawartego w mięsie. Znakomite smaki - te lata gdy odżywka białkowa miała fatalny smak już minęły bezpowrotnie. Obecnie produkty bazujące na koncentracie białek serwatkowych charakteryzuje nie tylko bardzo [...]
Ja na masę mieszam Herkulesa z Mlekovity z MassItem Ostrovitu, robię sobie bulka węglo:białka 1:1 i mam smak, dobrą rozpuszczalność i wysoką jakość białka, a gdy jestem na redukcji, to sypię 1:1 z białkiem z Ostrovitu i tak samo jest smak, rozpuszczalność i jakość :D Oraz najważniejsze, w obu przypadkach bardzo ekonomicznie. W hurtowniach [...]
[...] posiada unikalne cechy. Rodzaje oliwy z oliwek: - czysta oliwa z oliwek (Pure olive oil) – jest to oliwa o najniższej jakości i zwykle najtańsza. Aby zneutralizować silny smak i zawartość kwasu poddawana jest procesom chemicznego rafinowania i filtrowania. - virgin – określenie to oznacza, że produkcja oliwy odbywała się bez użycia dodatków [...]
[...] suplementować białko: http://www.sfd.pl/Kiedy_najlepiej_bra%C4%87_bia%C5%82ko__-t393283.html Smaki odżywek białkowych Jeszcze parę lat temu do wyboru było raptem kilka smaków m.in. czekolada, wanilia, truskawka. Dzisiaj możemy przebierać w smakach a producenci coraz bardziej nas zaskakują. Dostępne są smaki takie jak banan, orzech laskowy, [...]
[...] wołowa, czyli beef protein. To także wysokiej klasy białek, które posiada świetny skład i zawiera bardzo małą ilość węglowodanów. Niestety minusem tego typu odżywki jest smak, który niektórym osobom nie wpisuje się w gusta smakowe. https://www.sfd.pl/sklep/BioTechUSA_Beef_Protein-opis33597.html Ostatnią moją propozycją są odżywki białkowe na [...]
[...] odżywek proteinowych na rynku. W bardzo korzystnej cenie możemy zakupić małe opakowania, których ogromnym plusem poza świetną jakością, jest ogromny wybór wersji smakowych: https://www.sfd.pl/sklep/SFD_NUTRITION_Wpc_protein_plus-opis3653.html Mamy około 50 smaków dostępnych, jeżeli mamy problem z jakimś konkretnym, a już je [...]
[...] 5/5 Smak - miałem cytrynowy i orange, wszystkie poprawne. Lekko orzeźwiające, troche wykrzywiają buźkę, ale jak najbardziej okej. Nie przepadam za zbyt ułagodzonymi smakami odżywek, lubie czuć ten posmak w ustach %-) 5/5 Działanie - wreszcie nie musiałem szafować dawkami i kombinować. Przyjemne mrowienie, szczypanie, lekka poprawa [...]
Smak kokosowy dla fanów takich wariantów smakowych, będzie na pewno świetnym wyborem. Na bazie takiego białka można zrobić masę fit słodyczy z posmakiem kokosa , przepisy na świetne przekąski znajdziecie tutaj: https://www.sfd.pl/art/Fitkuchnia-c10/ Zdecydowanie najpopularniejszym białkiem na rynku o smaku kokosowym będzie SFD WPC Protein Plus [...]
[...] i aminokwasy. Dla niektórych minusem może być użycie białek pszenicznych jednak jest to zabieg bardzo często wprowadzany przez producentów odżywek. Rozpuszczalność i smak jest całkiem wporządku, jednak nie ma zbyt dużego wyboru co do smaków. Alternatywy Bardzo dobrą alternatywą dla białka Hi-Tec Protein 80 jest chociażby białko [...]
[...] jest najbardziej popularny, ale jednocześnie najmniej wartościową odmianą ryżu. Wynika to z procesu obróbki, usunięcia z ziarna wierzchnich warstw. Biały ryż jest łagodny w smaku i pasuje do wielu potraw. Czas przygotowania to ok. 15-20 minut - ryż brązowy, zwany także naturalnym pozbawiony jest tylko niejadalnej łuski znajdującej się wokół [...]
Witaj. Osobiście nie mialem stycznosci z bialkiem K** wiec nie bedzie sie wypowiadal co do smaku czy jakosci tej odzywki. Jednak mialem stycznosc z bialkiem SFD Protein PLUS i z powodzeniem mogę CI polecić odzywek tego typu. Dlaczego? Przygladajac sie opisowi odzywki WPC PROTEIN PLUS pozbawiony jest konserwantów, nie zawiera aspartamu oraz [...]
[...] taką zawartością białka nie można się spodziewać by cena szła w parze z jakością) 2. Rozpuszczalność bardzo niska (mikser i temperatura też za bardzo nie pomaga) 3. Co do smaku i zapachu ze swoim przedmówcą (Slepy) się nie zgodzę, zapach normal, smak( po uprzednio dobrym rozmieszaniu) bardzo dobry (truskawka) 4. 30% białka. Z tym się zgodzę, [...]
Siemanko, rozgrzebuję temat! Białko fajne i tanie - sam stosowałem i bardzo mi smakowało, jednakże: Z oficjalnego sklepu sfd a także ze strony producenta zginał aminogram tegoż białka... Kiedy jeszcze był porównałem sobie izolat AN i izolat Olimpa i wypadały dość podobnie a teraz patrzę i nie ma nic - podejrzane. Strasznie mnie wkurza to [...]
[...] jednak na ich stronie internetowej nie ma informacji na temat tych produktów. A co się w nich kryje? Jednym z produktów jest Pure Whey Protein. Występuje w dwóch wariantach smakowych: waniliowym i truskawkowym. Skład: białko serwatkowe (koncentrat i izolat)(mleko), naturalne substancje smakowe (mleko), emulgator (lecytyny sojowe), zagęszczacz [...]
whey 100 spoko miałem kiedyś ale smak mi nie podszedł czeko sezam, podobno jeden z lepszych smaków ale wiadomo kwestia gustów, whey 100 to blend wpc z wpi, kretynę włącz po pewnym okresie. Lubię białka z treca bo nie są bardzo słodkie i mnie nie zamulają.
[...] jednak na ich stronie internetowej nie ma informacji na temat tych produktów. A co się w nich kryje? Jednym z produktów jest Pure Whey Protein. Występuje w dwóch wariantach smakowych: waniliowym i truskawkowym. Skład: białko serwatkowe (koncentrat i izolat)(mleko), naturalne substancje smakowe (mleko), emulgator (lecytyny sojowe), zagęszczacz [...]